Őszi programok

BORKÓSTOLÓ ÉLMÉNYFESTÉSSEL

Tapasztalják meg, hogy a remek borok oldják a gátlásokat, így olyan képességeiket is előhozzák, melyekre nem is gondoltak volna.

Bővebben

NŐK ÉS A BOR

Vajon milyen szerepet tölt be a borkóstolásban a biológia? A nők és a férfiak valóban eltérően érzik az ízeket? Van egyáltalán olyan, hogy női bor? Nehezebb nőként boldogulni a borász szakmában? Nőnap alkalmából ezekre a kérdésekre is keressük a választ.

Bővebben

MACARON? AKAROM!

Nem lehet nem imádni ezt az apró, ám annál finomabb süteményt. De vajon az elkészítése tényleg annyira bonyolult, mint ahogy azt sokan gondolják?

Bővebben

VIRÁGKORONA, VIRÁGDOBOZ VAGY KOPOGTATÓ KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Töltsenek néhány órát szemet gyönyörködtető virágtengerben!

Bővebben

ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOP

Vegyenek részt az örömteli alkotómunkában és tapasztalják meg, milyen csodálatos érzés egy saját kezűleg készített ékszert viselni.

Bővebben

PARFÜMKÉSZÍTŐ WORKSHOP

Szagoljanak bele az illatok világába és alkossák meg saját parfümkreációjukat egy díjnyertes magyar Orr segítségével.

Bővebben

TÁSKAFESTŐ WORKSHOP

Egy nőnek sosem lehet elég táskája. Ha kedvelik az egyedi kiegészítőket, fessék meg saját design vászontáskájukat.

Bővebben

BUSINESS CHIC

Ismerkedjenek meg az egykori topmodell Cseh Myrával és a korábban magán charter légitársaságnál vezető beosztásban dolgozó Ilkaházy Júliával. Tudják meg tőlük, miként lehet a megjelenésük harmonikus és önazonos, ezáltal hatásos eszköz a belső értékeik megmutatásához.

Bővebben

MINDEN SIKERES FÉRFI MÖGÖTT…

Induljanak izgalmas kalandozásra a magyar történelem legértékesebb kincsei között, a Magyar Nemzeti Múzeum ikonikus épületében.

Bővebben

HÓVIRÁGÜNNEP

Ajándékozzanak büntetlenül hóvirágot a hölgy kollégáknak. És ne csak néhány szálat, hanem egyenesen egy két és fél hektáros, mesés hóvirágmezőt.

Bővebben

MATYODESIGN

Ha szeretik a lelassulós, egymásra figyelős, beszélgetős programokat, tartsanak velünk Tardra, a kicsinyke észak-magyarországi faluba és ismerjék meg az ott élő hímzőasszonyok életét, történetét és erejét.

Bővebben

HÓSZÁNTÚRA ERDÉLYBEN

Románia, Erdély, Görgényi-havasok… Derékig érő hó, szikrázó napsütés, kristálytiszta levegő, hatalmas jégcsapok, felhőkarcoló fenyvesek…

Bővebben

ÉLMÉNY-SZÜRET

Palkonyát, a villányi történelmi borvidék ékszerdobozának számító csodálatos kis falut, egy hangulatos csapatépítő szüret keretében érdemes felfedezni. Nem fontos, hogy a vendégek a bor szerelmesei vagy szakértői legyenek, a mulatságon garantáltan jól fognak szórakozni

Bővebben

SÖRFŐZDELÁTOGATÁS

Mindenki kíváncsi arra, hogyan lesz vízből, malátából, komlóból és élesztőből a földkerekség egyik legfantasztikusabb itala. A program során ’főzde frissen’ kóstolható a sör és még a főzésbe is besegíthetnek a látogatók.

Bővebben

CSÚNYA PULCSI VERSENY

Karácsony előtt jöjjön minden kolléga a maga készítette vagy a nagymamájától kapott csúnya pulcsiban és szálljon ringbe a legrondább pulcsi díjért.

Bővebben

ADVENTI ASZTALDÍSZ VAGY KOPOGTATÓ KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Az ízig vérig karácsonyi hangulatú workshopon mindenki szabadjára engedheti kreativitását és ünnepi jókedvét, s készíthet valamit, ami aztán saját otthona dísze lehet.

Bővebben

MÉZESKALÁCSHÁZ DÍSZÍTŐ WORKSHOP

A mézeskalács házikó készítés igazi közösségi élmény, s nem is kell hozzá építészmérnöknek lenni. Elegendő egy kis kézügyesség, kreativitás és képzelőerő, na és persze profi tortamesterünk, akinek szakmai segítségével igazán látványos alkotások születhetnek.

Bővebben

KÜRTÖSKALÁCS KÉSZÍTŐ WORKSHOP

A különleges gasztro kaland résztvevői megismerhetik a faszénparázson sült kürtőskalács titkait és saját kezűleg készíthetik el az adventi időszak csábító illatú édességét, a ma már Hungarikumnak számító finomságot.

Bővebben

JÉGFARAGÓ WORKSHOP

Ha a jégszobrok mulandó szépségétől Önöknek is eláll a lélegzetük, tegyék próbára ügyességüket és kreativitásukat a csapatépítő jégfaragásban és gyönyörködjenek a saját alkotásukban.

Bővebben

FORRALT BOR KÉSZÍTŐ VERSENY

Mi hozza össze leginkább a kollégákat és mi deríti őket jókedvre egy zimankós téli munkanapot követően? Természetesen a forralt bor.

Bővebben

HALÁSZLÉFŐZŐ VERSENY

A közös élményfőzés során a kollégák könnyesre nevethetik magukat a hagymavágó versenyen, megcsillanthatják tudásukat a gasztro kvízben és győzedelmeskedhetnek a végső megmérettetésen, melynek során kiderül, melyik csapaté a legjobb karácsonyi halászlé, készüljön az klasszikus vagy kreatív recept alapján.

Bővebben

PEZSGŐKÓSTOLÓ STAND-UP

’Tessék, egyél hozzá epret… kihozza a pezsgő zamatát.’ Szerencsére a Micsoda nő! óta eltelt 30 évben ennél több tudást is magunkra szedtünk a pezsgőkkel kapcsolatban, de talán még mindig nem eleget.

Bővebben

MIKULÁS KALANDJÁTÉK

Nagy a baj a Télapó házában: a nagyszakállú elhagyta a szemüvegét. Mivel nem tudja elolvasni a gyerekek által írt kívánságlistákat, az ajándékokat sem tudja összekészíteni és eljuttatni számukra.

Bővebben

KARÁCSONYI KVÍZ PARTY

A karácsony jegyében szerkesztett kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de remek memóriára, tökéletesen működő érzékszervekre és gyorsaságra is szükség lesz.

Bővebben

ÉLMÉNYFESTÉS

Fessenek meg közösen, profi instruktorunk segítségével egy varázslatos, téli hangulatú festményt.

Bővebben

CSAPATÉPÍTŐ DISZNÓLKODÁS

Jutalmazzák meg munkatársaikat egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal és töltsék fel kollégáik energiaraktárait igazi gasztronómiai élményekkel, egy autentikus falusi disznóvágás keretében.

Bővebben

CSAPATÉPÍTŐ KOLBÁSZOLÁS

Ha nincs idő vagy büdzsé egy több napos vidéki kiruccanásra, tartsanak velünk a Vásárcsarnok egyik hangulatos vendéglőjébe, ahol záróra után, igazán autentikus környezetben lehetnek részesei a disznóvágások legizgalmasabb programjának, a kolbásztöltésnek.

Bővebben

MIKULÁSNAPOSOK

December 6. után a Mikulás fergeteges bulit tart, hogy a jól végzett munka után végre kieressze a gőzt. Idén azonban hiba csúszik a szervezésbe: a manók túl sok csokilikőrt rendelnek. A hajnalig tartó fékeveszett party után Télanyó kétségbeesetten riasztja a megfáradt mulatozókat. Jajveszékelve adja tudtukra, hogy nincs meg a Télapó, majd egy különösen fontos küldetéssel bízza meg őket: józanodjanak ki. Ja, és persze találják meg a Mikulást.

Bővebben

MIKULÁS MENTŐAKCIÓ

Elon Musk egy vadonatúj Tesla szánnal ajándékozza meg a Mikulást. A tesztrepülés azonban csúnyán félresiklik: az ajándékok kiesnek, a szán lezuhan, a Télapó pedig katapultál. Télanyó azonnal mozgósítja a Különleges Manó Alakulatot. Ezekre a kivételes manókra hárul a feladat, hogy felkutassák azt a három helyszínt a világban, ahol megtalálhatják az ajándékokat, a szánt és magát a Télapót, s ezzel megmenthetik a karácsonyt.

Bővebben