Nőnapi programok

MATYODESIGN

Ha szeretik a lelassulós, egymásra figyelős, beszélgetős programokat, tartsanak velünk Tardra, a kicsinyke észak-magyarországi faluba és ismerjék meg az ott élő hímzőasszonyok életét, történetét és erejét.

Bővebben

HÓVIRÁGÜNNEP

Ajándékozzanak büntetlenül hóvirágot a hölgy kollégáknak. És ne csak néhány szálat, hanem egyenesen egy két és fél hektáros, mesés hóvirágmezőt.

Bővebben

MINDEN SIKERES FÉRFI MÖGÖTT…

Induljanak izgalmas kalandozásra a magyar történelem legértékesebb kincsei között, a Magyar Nemzeti Múzeum ikonikus épületében.

Bővebben

BUSINESS CHIC

Ismerkedjenek meg az egykori topmodell Cseh Myrával és a korábban magán charter légitársaságnál vezető beosztásban dolgozó Ilkaházy Júliával. Tudják meg tőlük, miként lehet a megjelenésük harmonikus és önazonos, ezáltal hatásos eszköz a belső értékeik megmutatásához.

Bővebben

TÁSKAFESTŐ WORKSHOP

Egy nőnek sosem lehet elég táskája. Ha kedvelik az egyedi kiegészítőket, fessék meg saját design vászontáskájukat.

Bővebben

PARFÜMKÉSZÍTŐ WORKSHOP

Szagoljanak bele az illatok világába és alkossák meg saját parfümkreációjukat egy díjnyertes magyar Orr segítségével.

Bővebben

ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOP

Vegyenek részt az örömteli alkotómunkában és tapasztalják meg, milyen csodálatos érzés egy saját kezűleg készített ékszert viselni.

Bővebben

VIRÁGKORONA, VIRÁGDOBOZ VAGY KOPOGTATÓ KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Töltsenek néhány órát szemet gyönyörködtető virágtengerben!

Bővebben

MACARON? AKAROM!

Nem lehet nem imádni ezt az apró, ám annál finomabb süteményt. De vajon az elkészítése tényleg annyira bonyolult, mint ahogy azt sokan gondolják?

Bővebben

NŐK ÉS A BOR

Vajon milyen szerepet tölt be a borkóstolásban a biológia? A nők és a férfiak valóban eltérően érzik az ízeket? Van egyáltalán olyan, hogy női bor? Nehezebb nőként boldogulni a borász szakmában? Nőnap alkalmából ezekre a kérdésekre is keressük a választ.

Bővebben

BORKÓSTOLÓ ÉLMÉNYFESTÉSSEL

Tapasztalják meg, hogy a remek borok oldják a gátlásokat, így olyan képességeiket is előhozzák, melyekre nem is gondoltak volna.

Bővebben