Téli programok

CSÚNYA PULCSI VERSENY

Karácsony előtt jöjjön minden kolléga a maga készítette vagy a nagymamájától kapott csúnya pulcsiban és szálljon ringbe a legrondább pulcsi díjért.

Bővebben

ADVENTI ASZTALDÍSZ VAGY KOPOGTATÓ KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Az ízig vérig karácsonyi hangulatú workshopon mindenki szabadjára engedheti kreativitását és ünnepi jókedvét, s készíthet valamit, ami aztán saját otthona dísze lehet.

Bővebben

MÉZESKALÁCSHÁZ DÍSZÍTŐ WORKSHOP

A mézeskalács házikó készítés igazi közösségi élmény, s nem is kell hozzá építészmérnöknek lenni. Elegendő egy kis kézügyesség, kreativitás és képzelőerő, na és persze profi tortamesterünk, akinek szakmai segítségével igazán látványos alkotások születhetnek.

Bővebben

KÜRTÖSKALÁCS KÉSZÍTŐ WORKSHOP

A különleges gasztro kaland résztvevői megismerhetik a faszénparázson sült kürtőskalács titkait és saját kezűleg készíthetik el az adventi időszak csábító illatú édességét, a ma már Hungarikumnak számító finomságot.

Bővebben

JÉGFARAGÓ WORKSHOP

Ha a jégszobrok mulandó szépségétől Önöknek is eláll a lélegzetük, tegyék próbára ügyességüket és kreativitásukat a csapatépítő jégfaragásban és gyönyörködjenek a saját alkotásukban.

Bővebben

FORRALT BOR KÉSZÍTŐ VERSENY

Mi hozza össze leginkább a kollégákat és mi deríti őket jókedvre egy zimankós téli munkanapot követően? Természetesen a forralt bor.

Bővebben

HALÁSZLÉFŐZŐ VERSENY

A közös élményfőzés során a kollégák könnyesre nevethetik magukat a hagymavágó versenyen, megcsillanthatják tudásukat a gasztro kvízben és győzedelmeskedhetnek a végső megmérettetésen, melynek során kiderül, melyik csapaté a legjobb karácsonyi halászlé, készüljön az klasszikus vagy kreatív recept alapján.

Bővebben

PEZSGŐKÓSTOLÓ STAND-UP

’Tessék, egyél hozzá epret… kihozza a pezsgő zamatát.’ Szerencsére a Micsoda nő! óta eltelt 30 évben ennél több tudást is magunkra szedtünk a pezsgőkkel kapcsolatban, de talán még mindig nem eleget.

Bővebben

KARÁCSONYI KVÍZ PARTY

A karácsony jegyében szerkesztett kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de remek memóriára, tökéletesen működő érzékszervekre és gyorsaságra is szükség lesz.

Bővebben

ÉLMÉNYFESTÉS

Fessenek meg közösen, profi instruktorunk segítségével egy varázslatos, téli hangulatú festményt.

Bővebben

CSAPATÉPÍTŐ DISZNÓLKODÁS

Jutalmazzák meg munkatársaikat egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal és töltsék fel kollégáik energiaraktárait igazi gasztronómiai élményekkel, egy autentikus falusi disznóvágás keretében.

Bővebben

CSAPATÉPÍTŐ KOLBÁSZOLÁS

Ha nincs idő vagy büdzsé egy több napos vidéki kiruccanásra, tartsanak velünk a Vásárcsarnok egyik hangulatos vendéglőjébe, ahol záróra után, igazán autentikus környezetben lehetnek részesei a disznóvágások legizgalmasabb programjának, a kolbásztöltésnek.

Bővebben

MIKULÁSNAPOSOK

December 6. után a Mikulás fergeteges bulit tart, hogy a jól végzett munka után végre kieressze a gőzt. Idén azonban hiba csúszik a szervezésbe: a manók túl sok csokilikőrt rendelnek. A hajnalig tartó fékeveszett party után Télanyó kétségbeesetten riasztja a megfáradt mulatozókat. Jajveszékelve adja tudtukra, hogy nincs meg a Télapó, majd egy különösen fontos küldetéssel bízza meg őket: józanodjanak ki. Ja, és persze találják meg a Mikulást.

Bővebben

MIKULÁS MENTŐAKCIÓ

Elon Musk egy vadonatúj Tesla szánnal ajándékozza meg a Mikulást. A tesztrepülés azonban csúnyán félresiklik: az ajándékok kiesnek, a szán lezuhan, a Télapó pedig katapultál. Télanyó azonnal mozgósítja a Különleges Manó Alakulatot. Ezekre a kivételes manókra hárul a feladat, hogy felkutassák azt a három helyszínt a világban, ahol megtalálhatják az ajándékokat, a szánt és magát a Télapót, s ezzel megmenthetik a karácsonyt.

Bővebben

MIKULÁS KALANDJÁTÉK

Nagy a baj a Télapó házában: a nagyszakállú elhagyta a szemüvegét. Mivel nem tudja elolvasni a gyerekek által írt kívánságlistákat, az ajándékokat sem tudja összekészíteni és eljuttatni számukra.

Bővebben