TÉLI KENUTÚRA HÉVÍZEN

A Hévíz-patakot cseppet sem érdekli a tél dermesztő hidege: mivel a gyógytó forrásai táplálják, hőmérséklete még a legnagyobb zimankóban is eléri a 22-25 fokot. Igazi csapatösszekovácsoló élmény a nyugodt víz fölött lustán gomolygó párafelhőben, kék, rózsaszín és sárga színekben pompázó tavirózsák között, hattyúk, kormoránok és jégmadarak figyelő tekintete mellett evezni. Próbálják ki Önök is!

HUSKY KALAND A MÁTRÁBAN

Husky fogatozás bajnok kutyusokkal, fergeteges hógolyócsata, forralt borozás pattogó tábortűznél, hangulatos télesti séta fáklyák fényével megvilágított mesebeli fenyőerdőben…  Mindez az ország tetején, a vadregényes Mátrában, frissen hullott, ropogós hóban, harapható hegyi levegőn, csodálatos természeti környezetben. Ugye, milyen jól hangzik?

HÓSZÁNTÚRA ERDÉLYBEN

Románia, Erdély, Görgényi-havasok… Derékig érő hó, szikrázó napsütés, kristálytiszta levegő, hatalmas jégcsapok, felhőkarcoló fenyvesek… Ha igazán különleges élményre vágynak, tartsanak velünk e varázslatos tündérországba, egy izgalmas téli kalandtúrára. Hószánozzanak éjjel és nappal, ha elfáradtak, váltsanak lovasszánra, lessenek medvét, csobbanjanak forróvizes dézsafürdőbe, kóstoljanak tradicionális erdélyi ételeket és jófajta áfonya pálinkát, s tapasztalják meg a határtalan székelyföldi vendégszeretet.