BORKÓSTOLÓ ÉLMÉNYFESTÉSSEL

Tapasztalják meg, hogy a remek borok oldják a gátlásokat, így olyan képességeiket is előhozzák, melyekre nem is gondoltak volna.

NŐK ÉS A BOR

Vajon milyen szerepet tölt be a borkóstolásban a biológia? A nők és a férfiak valóban eltérően érzik az ízeket? Van egyáltalán olyan, hogy női bor? Nehezebb nőként boldogulni a borász szakmában? Nőnap alkalmából ezekre a kérdésekre is keressük a választ.

MACARON? AKAROM!

Nem lehet nem imádni ezt az apró, ám annál finomabb süteményt. De vajon az elkészítése tényleg annyira bonyolult, mint ahogy azt sokan gondolják?

VIRÁGKORONA, VIRÁGDOBOZ VAGY KOPOGTATÓ KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Töltsenek néhány órát szemet gyönyörködtető virágtengerben!

ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOP

Vegyenek részt az örömteli alkotómunkában és tapasztalják meg, milyen csodálatos érzés egy saját kezűleg készített ékszert viselni.

PARFÜMKÉSZÍTŐ WORKSHOP

Szagoljanak bele az illatok világába és alkossák meg saját parfümkreációjukat egy díjnyertes magyar Orr segítségével.

TÁSKAFESTŐ WORKSHOP

Egy nőnek sosem lehet elég táskája. Ha kedvelik az egyedi kiegészítőket, fessék meg saját design vászontáskájukat.

BUSINESS CHIC

Ismerkedjenek meg az egykori topmodell Cseh Myrával és a korábban magán charter légitársaságnál vezető beosztásban dolgozó Ilkaházy Júliával. Tudják meg tőlük, miként lehet a megjelenésük harmonikus és önazonos, ezáltal hatásos eszköz a belső értékeik megmutatásához.

MINDEN SIKERES FÉRFI MÖGÖTT…

Induljanak izgalmas kalandozásra a magyar történelem legértékesebb kincsei között, a Magyar Nemzeti Múzeum ikonikus épületében.

HÓVIRÁGÜNNEP

Ajándékozzanak büntetlenül hóvirágot a hölgy kollégáknak. És ne csak néhány szálat, hanem egyenesen egy két és fél hektáros, mesés hóvirágmezőt.