CSÚNYA PULCSI VERSENY

Karácsony előtt jöjjön minden kolléga a maga készítette vagy a nagymamájától kapott csúnya pulcsiban és szálljon ringbe a legrondább pulcsi díjért.

ADVENTI ASZTALDÍSZ VAGY KOPOGTATÓ KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Az ízig vérig karácsonyi hangulatú workshopon mindenki szabadjára engedheti kreativitását és ünnepi jókedvét, s készíthet valamit, ami aztán saját otthona dísze lehet.

MÉZESKALÁCSHÁZ DÍSZÍTŐ WORKSHOP

A mézeskalács házikó készítés igazi közösségi élmény, s nem is kell hozzá építészmérnöknek lenni. Elegendő egy kis kézügyesség, kreativitás és képzelőerő, na és persze profi tortamesterünk, akinek szakmai segítségével igazán látványos alkotások születhetnek.

KÜRTÖSKALÁCS KÉSZÍTŐ WORKSHOP

A különleges gasztro kaland résztvevői megismerhetik a faszénparázson sült kürtőskalács titkait és saját kezűleg készíthetik el az adventi időszak csábító illatú édességét, a ma már Hungarikumnak számító finomságot.

JÉGFARAGÓ WORKSHOP

Ha a jégszobrok mulandó szépségétől Önöknek is eláll a lélegzetük, tegyék próbára ügyességüket és kreativitásukat a csapatépítő jégfaragásban és gyönyörködjenek a saját alkotásukban.

FORRALT BOR KÉSZÍTŐ VERSENY

Mi hozza össze leginkább a kollégákat és mi deríti őket jókedvre egy zimankós téli munkanapot követően? Természetesen a forralt bor.

HALÁSZLÉFŐZŐ VERSENY

A közös élményfőzés során a kollégák könnyesre nevethetik magukat a hagymavágó versenyen, megcsillanthatják tudásukat a gasztro kvízben és győzedelmeskedhetnek a végső megmérettetésen, melynek során kiderül, melyik csapaté a legjobb karácsonyi halászlé, készüljön az klasszikus vagy kreatív recept alapján.

PEZSGŐKÓSTOLÓ STAND-UP

’Tessék, egyél hozzá epret… kihozza a pezsgő zamatát.’ Szerencsére a Micsoda nő! óta eltelt 30 évben ennél több tudást is magunkra szedtünk a pezsgőkkel kapcsolatban, de talán még mindig nem eleget.

MIKULÁS KALANDJÁTÉK

Nagy a baj a Télapó házában: a nagyszakállú elhagyta a szemüvegét. Mivel nem tudja elolvasni a gyerekek által írt kívánságlistákat, az ajándékokat sem tudja összekészíteni és eljuttatni számukra.

KARÁCSONYI KVÍZ PARTY

A karácsony jegyében szerkesztett kvízjátékunkban nem csak lexikális és praktikus tudásra, de remek memóriára, tökéletesen működő érzékszervekre és gyorsaságra is szükség lesz.