Incentive utazások

Mi lehet nagyobb jutalom, mint egy felejthetetlen utazás?

Egy egyedülálló programokkal és páratlan élményekkel gazdagított utazást csak a helyszínen élhet át az utazó. Ebben rejlik az incentive, vagyis ösztönző utazások titka, amely életre szóló élmény a résztvevőknek, és a leghatásosabb eszköze a cégeknek munkatársaik, partnereik, viszonteladóik ösztönzésére és az újabb célok elérésére.

Az incentive utazások során erősödik a csapatszellem, a cég iránti elkötelezettség, javulnak a személyes kapcsolatok és a belső kommunikáció. Mindezek kölcsönhatása eredményjavuláshoz és a cég hatékonyabb működéséhez vezet.

Az OTP Travel incentive programjai a világ legszebb tájain nyújtják az egyszeri és megismételhetetlen utazás élményét. Az úti célok és programjavaslatok változatossága lehetőséget ad arra, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő utazást, a közeli, autóbusszal elérhető kirándulóhelyektől a tengerentúli egzotikus úti célokig.

Részletes ajánlatunkat személyre szabottan készítjük el a csoport tervezett létszámának, korosztályának, érdeklődésének, az utazás jellegének és időtartamának, a közlekedési eszköz és a szálláskategória, valamint az ellátás és a programok pontosítását követően.

Miért éppen az OTP Travel?

Egy közeli csapatépítő hétvégére keres egyedi helyszínt?
Kis létszámú csoportjának választana költséghatékony, de tartalmas utazást?
Netán több száz fős évértékelő rendezvény szervezésére készül egy távoli országban?

Több mint 35 év szakmai tapasztalatával, magas szintű szakértelemmel, helyismerettel, kreativitással, rugalmassággal és biztos háttérrel szervezzük meg az Ön incentive utazását. Vállalkozása arculatát, értékeit és igényeit figyelembe véve, a csoport létszámának, összetételének és korosztályának megfelelően javasolunk úti célt, útvonalat, repülési lehetőséget, legyen szó bármely konferenciáról vagy szakmai programról, kulturális látnivalókról, adrenalinszint-emelő kalandokról, csapatépítő játékokról, gasztronómiai élvezetekről, pihenésről vagy szórakozásról.

Az útvonal és a programok kialakításakor a költségoptimalizálás is kiemelt fontosságú számunkra. A professzionális idegenvezető vagy tolmács kísérete, az előzetes bejáró túrák megszervezése, az igényekhez igazodó helyszíni technikai felszerelés biztosítása, a búcsúajándékok széles skálája, és a cég profiljához illeszkedő egyedi utazási csomag összeállítása is hozzátartozik az utazások teljes körű lebonyolításához. Hűséges, visszatérő elégedett ügyfeleink jelentik a garanciát szolgáltatásaink minőségére.

Az itt feltüntetett országok és javaslatok inspirációként szolgálnak. A felsorolásban nem szereplő országokra és programokra is készséggel szolgálunk részletes ajánlatot.

Ajánlataink

Olaszország

A világutazók számára oly csábító napfényes Olaszország nem véletlenül a mediterrán térség központja. Túlzás nélkül állítható, hogy egész Európában nincs hozzá hasonlóan változatos természeti viszonyokkal, havas hegycsúcsokkal, tűzhányókkal, tavakkal és tengerpartokkal szabdalt vidék, ahol ennyire koncentrált lenne a történelmi és kulturális emlékek jelenléte. Itáliában a szépség fogalma klasszikus értelmezést nyer. Az olaszos hétköznapok, a stílus, a szenvedély és a „dolce vita” örömei az utazókra is hamar átragadnak ebben a csodálatos országban.

Részletek

Amerikai Egyesült Államok

A közel 10 millió km² területű Amerikai Egyesült Államok történelmének és bevándorlóinak köszönhetően a világ nemzetiségileg és kulturálisan egyik legváltozatosabb társadalma. Természeti szépségeinek, látnivalóinak sokasága megszámlálhatatlan, bárhová is utazunk, felejthetetlen élményeket ígér az itt eltöltött idő.

Részletek

Szlovénia

A hazánkkal szomszédos elbűvölő ország kis mérete ellenére látnivalókban rendkívül változatos. Nem véletlenül nevezik „miniatűr Európának”, hiszen minden megtalálható itt, egymástól szinte karnyújtásnyira: havas csúcsok, sebes folyók, bájos tavak, mediterrán tengerparti városkák, lankás borvidékek. Európa legzöldebb országa vendégszeretetével idilli úti cél az incentive csoportok számára.

Részletek

Kuba

A Karib-térség legnagyobb szigete sokkal több hófehér homokú strandoknál. Történelme élő legendává tette, a retro hangulat keveredik itt a déli szenvedéllyel, a letűnt koloniál idők rusztikus bájával és az ősi indián gyökerek hagyományaival. Mindezekhez egy páratlan földrajzi adottságú és szépségű sziget szolgál helyszínül, amely kényelmes és modern szállodáival és kitűnő szolgáltatásaival ideális incentive úti cél minden korú és érdeklődésű csoport számára. Kubát mindenki garantáltan a szívébe zárja!

Részletek

Peru

A lenyűgöző dél-amerikai ország varázslatos kultúrák ötvözete, az inkák egykori birodalma. Három merőben más természeti régió osztja meg területét: a partvidék, az Andok vidéke és az amazonasi esőerdő. Az amerikai kontinensen Peruban található a legtöbb régészeti lelőhely. Összesen 16 természetvédelmi terület és 9 kulturális kincs tartozik az UNESCO Világörökségéhez. Peru misztikuma és egyedülálló hangulata szavakkal nem kifejezhető: ezt az országot egyszer az életben látni kell!

Részletek

Portugália

Az Ibériai-félsziget nyugati oldalán húzódó Portugália különleges világ, ahol dimbes-dombos, hűs klímájú borvidékek, vad, sziklás tengerpartok, arany homokú, elegáns strandok szépsége ejti ámulatba az utazót. A régi idők varázsa és a kalandos történelem lenyomatai, a szomorkás portugál zene és a hagyományok gondos őrzése, a páratlan borok és az ínycsiklandó gasztronómia mind egy-egy szelete ennek a látnivalókban rendkívül gazdag országnak.

Részletek

Dubai

Az Egyesült Arab Emirátusok 7 emirátusa az arab hagyományok és a modern világ rendkívüli találkozása. A meghökkentő „leg”-jeiről és lenyűgöző élményeiről nevezetes Dubai az emírségek talán leghíresebb tagja. Csillogó épületek, csodálatos létesítmények, gyönyörű strandok jellemzik ezt a minden szempontból páratlan várost, ahol megannyi egymástól eltérő kaland koncentrálódik szinte egy helyen.

Részletek