Otp Travel

Incentive utazások

Mi lehet nagyobb jutalom, mint egy felejthetetlen utazás?

Egy egyedülálló programokkal és páratlan élményekkel gazdagított utazást csak a helyszínen élhet át az utazó. Ebben rejlik az incentive, vagyis ösztönző utazások titka, amely életre szóló élmény a résztvevőknek, és a leghatásosabb eszköze a cégeknek munkatársaik, partnereik, viszonteladóik ösztönzésére és az újabb célok elérésére.

Az incentive utazások során erősödik a csapatszellem, a cég iránti elkötelezettség, javulnak a személyes kapcsolatok és a belső kommunikáció. Mindezek kölcsönhatása eredményjavuláshoz és a cég hatékonyabb működéséhez vezet.

Az OTP Travel incentive programjai a világ legszebb tájain nyújtják az egyszeri és megismételhetetlen utazás élményét. Az úti célok és programjavaslatok változatossága lehetőséget ad arra, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő utazást, a közeli, autóbusszal elérhető kirándulóhelyektől a tengerentúli egzotikus úti célokig.

Részletes ajánlatunkat személyre szabottan készítjük el a csoport tervezett létszámának, korosztályának, érdeklődésének, az utazás jellegének és időtartamának, a közlekedési eszköz és a szálláskategória, valamint az ellátás és a programok pontosítását követően.

Miért éppen az OTP Travel?

Egy közeli csapatépítő hétvégére keres egyedi helyszínt?
Kis létszámú csoportjának választana költséghatékony, de tartalmas utazást?
Netán több száz fős évértékelő rendezvény szervezésére készül egy távoli országban?

40 év szakmai tapasztalatával, magas szintű szakértelemmel, helyismerettel, kreativitással, rugalmassággal és biztos háttérrel szervezzük meg az Ön incentive utazását. Vállalkozása arculatát, értékeit és igényeit figyelembe véve, a csoport létszámának, összetételének és korosztályának megfelelően javasolunk úti célt, útvonalat, repülési lehetőséget, legyen szó bármely konferenciáról vagy szakmai programról, kulturális látnivalókról, adrenalinszint-emelő kalandokról, csapatépítő játékokról, gasztronómiai élvezetekről, pihenésről vagy szórakozásról.

Az útvonal és a programok kialakításakor a költségoptimalizálás is kiemelt fontosságú számunkra. A professzionális idegenvezető vagy tolmács kísérete, az előzetes bejáró túrák megszervezése, az igényekhez igazodó helyszíni technikai felszerelés biztosítása, a búcsúajándékok széles skálája, és a cég profiljához illeszkedő egyedi utazási csomag összeállítása is hozzátartozik az utazások teljes körű lebonyolításához. Hűséges, visszatérő elégedett ügyfeleink jelentik a garanciát szolgáltatásaink minőségére.

Az itt feltüntetett országok és javaslatok inspirációként szolgálnak. A felsorolásban nem szereplő országokra és programokra is készséggel szolgálunk részletes ajánlatot.