Külföldi incentive ajánlataink

Olaszország

A világutazók számára oly csábító napfényes Olaszország nem véletlenül a mediterrán térség központja. Túlzás nélkül állítható, hogy egész Európában nincs hozzá hasonlóan változatos természeti viszonyokkal, havas hegycsúcsokkal, tűzhányókkal, tavakkal és tengerpartokkal szabdalt vidék, ahol ennyire koncentrált lenne a történelmi és kulturális emlékek jelenléte. Itáliában a szépség fogalma klasszikus értelmezést nyer. Az olaszos hétköznapok, a stílus, a szenvedély és a „dolce vita” örömei az utazókra is hamar átragadnak ebben a csodálatos országban.

Részletek

Amerikai Egyesült Államok

A közel 10 millió km² területű Amerikai Egyesült Államok történelmének és bevándorlóinak köszönhetően a világ nemzetiségileg és kulturálisan egyik legváltozatosabb társadalma. Természeti szépségeinek, látnivalóinak sokasága megszámlálhatatlan, bárhová is utazunk, felejthetetlen élményeket ígér az itt eltöltött idő.

Részletek

Szlovénia

A hazánkkal szomszédos elbűvölő ország kis mérete ellenére látnivalókban rendkívül változatos. Nem véletlenül nevezik „miniatűr Európának”, hiszen minden megtalálható itt, egymástól szinte karnyújtásnyira: havas csúcsok, sebes folyók, bájos tavak, mediterrán tengerparti városkák, lankás borvidékek. Európa legzöldebb országa vendégszeretetével idilli úti cél az incentive csoportok számára.

Részletek

Kuba

A Karib-térség legnagyobb szigete sokkal több hófehér homokú strandoknál. Történelme élő legendává tette, a retro hangulat keveredik itt a déli szenvedéllyel, a letűnt koloniál idők rusztikus bájával és az ősi indián gyökerek hagyományaival. Mindezekhez egy páratlan földrajzi adottságú és szépségű sziget szolgál helyszínül, amely kényelmes és modern szállodáival és kitűnő szolgáltatásaival ideális incentive úti cél minden korú és érdeklődésű csoport számára. Kubát mindenki garantáltan a szívébe zárja!

Részletek

Peru

A lenyűgöző dél-amerikai ország varázslatos kultúrák ötvözete, az inkák egykori birodalma. Három merőben más természeti régió osztja meg területét: a partvidék, az Andok vidéke és az amazonasi esőerdő. Az amerikai kontinensen Peruban található a legtöbb régészeti lelőhely. Összesen 16 természetvédelmi terület és 9 kulturális kincs tartozik az UNESCO Világörökségéhez. Peru misztikuma és egyedülálló hangulata szavakkal nem kifejezhető: ezt az országot egyszer az életben látni kell!

Részletek

Portugália

Az Ibériai-félsziget nyugati oldalán húzódó Portugália különleges világ, ahol dimbes-dombos, hűs klímájú borvidékek, vad, sziklás tengerpartok, arany homokú, elegáns strandok szépsége ejti ámulatba az utazót. A régi idők varázsa és a kalandos történelem lenyomatai, a szomorkás portugál zene és a hagyományok gondos őrzése, a páratlan borok és az ínycsiklandó gasztronómia mind egy-egy szelete ennek a látnivalókban rendkívül gazdag országnak.

Részletek

Dubai

Az Egyesült Arab Emirátusok 7 emirátusa az arab hagyományok és a modern világ rendkívüli találkozása. A meghökkentő „leg”-jeiről és lenyűgöző élményeiről nevezetes Dubai az emírségek talán leghíresebb tagja. Csillogó épületek, csodálatos létesítmények, gyönyörű strandok jellemzik ezt a minden szempontból páratlan várost, ahol megannyi egymástól eltérő kaland koncentrálódik szinte egy helyen.

Részletek