Rólunk

Az 1984-ben alakult OTP Travel Kft. Magyarország egyik vezető utazási irodája. A cég az OTP Csoport tagja, ami a megbízható tulajdonosi hátteret garantálja. Az OTP Travel működését az alakulástól kezdve a megbízhatóság, a dinamikus fejlődés, a magas színvonalú szakmai munka, valamint az ügyfelek iránti elkötelezettség jellemzi. Árbevételünk jelentős részét az üzleti és incentive utaztatás, valamint a rendezvényszervezés biztosítja.

Több száz céges ügyfelünk között hazai és nemzetközi nagy-, közép- és kisvállalatok, pénzintézetek, különböző oktatási intézmények, valamint sportszövetségek egyaránt megtalálhatók. Ügyfeleink elégedettségét nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, és folyamatos képzésekben részesülő munkatársaink professzionális munkája mellett, kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszerünk, valamint a legmodernebb informatikai megoldások alkalmazása garantálja. Az OTP Travel ISO 9001:2015 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az OTP Travel három budapesti és nyolc vidéki irodájában nyújt teljes körű szolgáltatásokat, kiemelten szakosodva a hivatalos célú utaztatásra. A cég 2019. évi 20,7 milliárd forintos nettó árbevételével a legnagyobb hazai üzleti utaztató.

Magyarországon egyedül az OTP Travel rendelkezik repülőtéri irodával a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Vállalati felelősségvállalási és fenntarthatósági nyilatkozat

Az OTP Travel Kft. működését megalakulása óta a megbízhatóság jellemzi, stabil értékteremtő üzleti vállalkozás, felelős munkáltató, a társadalom aktív szereplője. Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabott, megbízható utazási szolgáltatásokat nyújtsunk. Felelősségünknek tekintjük, hogy etikusan járjunk el utasainkkal, partnereinkkel és csökkentsük környezetterhelésünket.

Utazási szolgáltatásainkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy ügyfeleink megismerhessék a különböző kultúrák, nemzetek életét, szokásait és rácsodálkozhassanak világunk sokszínűségére, törékenységére és ezáltal elfogadóbbá, környezettudatosabbá váljanak.

Alapértékeink:

  • Felkészültség, szakértelem
  • Elkötelezettség
  • Biztonság, hitelesség
  • Stabilitás

Fenntarthatósági alapelvek