Rólunk

Az 1984-ben alakult OTP Travel Kft. Magyarország egyik vezető utazási irodája. A cég az OTP Csoport tagja, ami a megbízható tulajdonosi hátteret garantálja. Az OTP Travel működését az alakulástól kezdve a megbízhatóság, a dinamikus fejlődés, a magas színvonalú szakmai munka, valamint az ügyfelek iránti elkötelezettség jellemzi. Árbevételünk jelentős részét az üzleti és incentive utaztatás, valamint a rendezvényszervezés biztosítja.

Több száz céges ügyfelünk között hazai és nemzetközi nagy-, közép- és kisvállalatok, pénzintézetek, különböző oktatási intézmények, valamint sportszövetségek egyaránt megtalálhatók. Ügyfeleink elégedettségét nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, és folyamatos képzésekben részesülő munkatársaink professzionális munkája mellett, kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszerünk, valamint a legmodernebb informatikai megoldások alkalmazása garantálja. Az OTP Travel ISO 9001:2015 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az OTP Travel három budapesti és nyolc vidéki irodájában nyújt teljes körű szolgáltatásokat, kiemelten szakosodva a hivatalos célú utaztatásra. A cég 2019. évi 20,7 milliárd forintos nettó árbevételével a legnagyobb hazai üzleti utaztató.

Magyarországon egyedül az OTP Travel rendelkezik repülőtéri irodával a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Vállalati felelősségvállalási és fenntarthatósági nyilatkozat

Az OTP Travel Kft. működését megalakulása óta a megbízhatóság jellemzi, stabil értékteremtő üzleti vállalkozás, felelős munkáltató, a társadalom aktív szereplője. Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabott, hiteles, megbízható utazási szolgáltatásokat nyújtsunk. Felelősségünknek tekintjük, hogy etikusan járjunk el utasainkkal, partnereinkkel és csökkentsük környezetterhelésünket.

Utazási szolgáltatásainkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy utasaink és ügyfeleink közvetlenül is részt vehessenek a különböző nemzetek, társadalmi csoportok életének megismerésében és rácsodálkozhassanak világunk biológiai és kulturális sokszínűségére, törékenységére és ezáltal elfogadóbbá, környezettudatosabbá váljanak.

Alapértékeink:

  • Felkészültség, szakértelem
  • Elkötelezettség
  • Biztonság, hitelesség
  • Stabilitás

Sustainability Policy_magyar