Belföldi incentive ajánlataink

Szigetköz földön, vízen, levegőben

Ha aktív kikapcsolódásra vágynak, távol a nagyváros zajától, a Szigetközben a lehető legjobb helyen járnak! Engedjék, hogy megmutassuk Önöknek a természet e különleges csodáját, s garantáljuk, hogy az íróasztal mögé száműzött munkatársak szívét, lelkét feltöltjük ezen a páratlan szépségű, szigetvilágot bejáró programon.

Részletek

Terítéken a kékfrankos

Jöjjenek velünk a Kékfrankos fővárosába, Sopronba! Utazzanak a Kékfrankos Expresszel, tartsanak traktorbulit egy szőlőbirtokon, induljanak éjszaki bortúrára a város környéki erdőkbe és próbáljanak ki mennyei bor és csokoládé párosításokat! A leghűségesebb városba szervezett élményprogramunkon nem csak a borisszák fogják jól érezni magukat!

Részletek

Puszta party

Fedezzék fel a magyar puszta rejtett kincseit olyan kreatív és autentikus programokon keresztül, melyektől még a helyieknek is leesik az álla! Nőrablás, csacsi póló, libaterelés, a paraszti élet jellegzetes eszközei és gasztronómiai csodák… Minden, amire egy tökéletes vidéki kiruccanáshoz szükség lehet!

Részletek

Mindent bele, Velence

A Velencei-tó és térsége megszámlálhatatlan lehetőséget kínál egy élményekkel teli sportos nap eltöltéséhez. Sárkányhajózás vagy SUP kaland? Tókerülés kerékpárokkal vagy elektromos rollerekkel? Zártkörű hajós buli a tó közepén? Amit csak szeretnének! A szikrázó napsütésről, a kényelmes szállásról, az aktív kikapcsolódásról és a tóparti gasztronómiáról mi gondoskodunk, Önöknek csak a jókedvű csapatot kell összehozniuk az irodából!

Részletek

Nyaralóhajózás

Fedezzék fel a Tisza-tavat szállást is nyújtó, lassú járású motoros hajókkal! Élvezzék a természettel való közvetlen kapcsolatot és a maguk vezette úszó apartmanok nyújtotta luxus kényelmet! Hajózzanak naponta 4-5 órát, megegyezés szerint váltva egymást a hajók kormánya mögött, a többi időt pedig töltsék a parton, aktív kikapcsolódással vagy felhőtlen bulizással.

Részletek

Mátrai gurulás

Guruljanak kanyargós völgyekben, csörgedező patakok mentén, olyan őrült járművekkel, melyekhez még garantáltan nem volt szerencséjük! HuskyCar? Sziámi Trabant, bevásárlókocsi kerekeken guruló és a kesztyűtartó lenyitásával gyorsuló Volkswagen Golf? Monsterroller, mountaincart, hill-dog vagy gravity roller? A Mátra festői környezetében bármi lehetséges!

Részletek

Beach party

Cseréljék az öltönyt és a kiskosztümöt fürdőruhára vagy neoprénre és kapcsolódjanak ki Budapest tengerpartján, a Lupa-tónál! A Karib-térséget idéző fehér homok, a pálmafás strand, a kristálytiszta, türkizkék víz, az ínycsiklandozó ételek és a remek koktélok felejthetetlen élményeket garantálnak.

Részletek

Téli kenutúra Hévízen

A Hévíz-patakot cseppet sem érdekli a tél dermesztő hidege: mivel a gyógytó forrásai táplálják, hőmérséklete még a legnagyobb zimankóban is eléri a 22-25 fokot. Igazi csapat-összekovácsoló élmény a nyugodt víz fölött lustán gomolygó párafelhőben, kék, rózsaszín és sárga színekben pompázó tavirózsák között, hattyúk, kormoránok és jégmadarak figyelő tekintete mellett evezni. Próbálják ki Önök is!

Részletek

Husky kaland a Mátrában

Husky fogatozás bajnok kutyusokkal, fergeteges hógolyócsata, forralt borozás pattogó tábortűznél, hangulatos télesti séta fáklyák fényével megvilágított mesebeli fenyőerdőben… Mindez az ország tetején, a vadregényes Mátrában, frissen hullott, ropogós hóban, harapható hegyi levegőn, csodálatos természeti környezetben. Ugye, milyen jól hangzik?

Részletek

Penyigétől Panyoláig

Vágjanak neki a ’Szilvaútnak’, ismerjék meg a nagy becsben tartott, aprószemű szilvafajtát, a ’nemtudom’ szilvát és tapasztalják meg, miért kihagyhatatlan célpont az ízes pálinka, a házi lekvár és az aszalt gyümölcs hazája, Szabolcs-Szatmár-Bereg!

Részletek

Végvári kalandok

Induljanak mesés időutazásra a török korba, korhű fegyverekkel, vitéz virtussal, éjszakai fáklyás kazamatatúrával és hamisítatlan középkori lakomával, s tapasztalják meg, hogy Egerbe nem csak a borok miatt érdemes ellátogatni.

Részletek

Élményszüret

Fedezzék fel velünk Palkonyát, a villányi történelmi borvidék ékszerdobozának számító csodálatos kis falut, egy hangulatos élményszüret keretében! Nem fontos, hogy a bor szerelmesei vagy szakértői legyenek, az Önökre váró szüreti mulatságon garantáltan jól fognak szórakozni.

Részletek

Élmények völgye

Szalajka-völgyi programunkban az erdők csendjét és a patakok zúgását vegyítjük a lipicai lovak patkódobogásával, a Land Roverek és a monster rollerek dübörgésével, egyszerre kínálva élménydús kikapcsolódást a békés természetkedvelőknek és a heves vérmérsékletű adrenalinhuszároknak.

Részletek

Golf & Gastro

Vonuljanak el a nyüzsgő világtól és tartsanak velünk Zala megye északi csücskébe! Ismerjék meg a pihenés legfelsőbb fokát a Zala folyó gyönyörű völgyében elhelyezkedő, a nyugalom szigeteként is emlegetett resortban, ahol ’ütős’ programokkal és hamisítatlan zalai ízekkel várjuk Önöket!

Részletek

Mint a mókus

Töltsenek néhány felejthetetlen napot a Balaton északi partján, hamisítatlan retro stílusban, emeletes ágyakkal, menza kajákkal, piros nyakkendőkkel, akadályversenyekkel, kirándulásokkal, tóparti tábortűzzel, rengeteg nevetéssel és persze a 12 ponttal, amit minden korabeli pionír kívülről fújt!

Részletek

Tengerre fel!

Ha már unják a sárkányhajózást és a sokszor ajánlott tutajépítést is elcsépeltnek tartják, repüljenek vissza azokba az időkbe, amikor féllábú és kampókezű kalózok hajóztak a hét tengeren! Alkossanak kalózbandákat, szeljék a Balaton hullámait egy igazi kalózhajóval és mérkőzzenek meg egymással a rekeszizmokat is alaposan megmozgató vizes kihívásokban!

Részletek

Balaton anno

Üljenek időgép helyett nosztalgia gőzösre és utazzanak az ország ’nyári fővárosába’ - ahogy Balatonfüredet a reformkorban emlegették! Legyenek részesei egy romantikus történelmi kalandnak, kosztümös filmforgatással, lapátkerekes gőzhajóval, Jókai-bableves főző murival, díszmagyarral és abroncsszoknyával!

Részletek

Balaton extrém

Fedezzék fel a Balatont extrém módon! Próbáljanak ki minden őrületet, amit a magyar tenger földön, vízen, levegőben kínálni tud! Ugorjanak ki 4000 méter magasból egy helikopterből, száguldozzanak jetboattal, vitorlázzanak a Balaton legextrémebb hajójával és koronázzák meg a közösen átélt élményeket 1500 méterrel a Balaton felett, egy hőlégballon kosarában pezsgőzve!

Részletek

Balaton retro

Kockás pokróc, gumimatrac, hűtőtáska a Trabant csomagtartójában, lángos, főtt kukorica, na és persze a végtelen víz. Ilyen volt egy nap a magyar tengernél a 70-es, 80-as években. Induljanak nosztalgikus időutazásra egy ’faros’ Ikarusszal és idézzék meg saját vagy szüleik felhőtlen gyermekkori élményeit a Balaton északi partján!

Részletek

Őrség ízzel-lélekkel

Az Őrség tálcán kínálja a varázslatos táj, a népi kultúra és a gasztronómia végtelen élménytárát. Itt nincs medence és szauna, ellenben van bicajozásra csalogató, jó étvágyat keltő friss levegő, madárdaltól hangos erdő és legelésző boci. Lassítsanak le a rohanó világban, gyönyörködjenek a mesés őrségi tájban, próbáljanak ki régi mesterségeket és kóstoljanak családi gazdaságokban készített olyan finomságokat, melyek ízére évek múltán is emlékezni fognak!

Részletek

Etyeki gasztrojátszma

Fedezzék fel Etyek szépségeit, kultúráját és nem utolsó sorban gasztronómiáját szórakoztató módon, játékos csapatépítés keretében! Borkóstoló a legjobb etyeki pincékben? Pálinkaház-, pezsgőpincészet-, sörmanufaktúra látogatás? Sonkák, kézműves sajtok, házi szörpök kóstolása? Kizárólag Önökön múlik, mekkorát harapnak Etyekből!

Részletek

Az olasz meló

Budapesthez közeli élményprogramunkat a legtöbbek által látott és kedvelt akciófilm, ’Az olasz meló’ ihlette. Száguldozzanak Mini Cooperekkel, legyenek részesei egy fergeteges forgatásnak, kóstoljanak bele Itália gasztronómiájának színe-javába, s bulizzanak, mint a hollywoodi filmsztárok!

Részletek

James Bond nyomában

Induljanak titkos küldetésre Ráckevén és legyenek szereplői a saját James Bond filmjüknek! Izgalmas kémjátszma őfelsége, az angol királynő szolgálatában, száguldás bivalyerős sportkocsikkal, bungee jumping helikopterből, mesterlövészet, Vesper Martini - éljenek át mindent, ami egy 007-es filmben csak megtörténhet!

Részletek

Mini Camel Trophy

Ha már eljátszottak a gondolattal, hogy elindulnak a Dakaron vagy a Budapest-Bamako rallyn, itt a remek alkalom, hogy valóra váltsák álmukat! Land Rover extrém terepvezetés, Via Ferrata, quad kaland, sziklamászás - mindez egyetlen csomagban, a Vértes csodás erdei környezetében.

Részletek

Túlélőtúra

Ha mostanáig nem voltak tisztában egymás ügyességével, erejével, észjárásával és logikájával, most kénytelenek lesznek megismerni! A hazánk egyik legvadregényesebb táján, a Zemplénben zajló terepjárós túlélőtúrához maximális összetartásra, igazi csapatjátékra lesz szükség! Az extrém kihívások közös teljesítése után tuti nem lesz átlagos, szürke hétfőjük az irodában!

Részletek

Village people

Hagyományok, ízek, csodálatos természeti környezet… Egy bűbájos kis település, melynek lakói örömmel beavatják Önöket mindennapjaikba. Miközben megmérkőznek a helyi erőkkel a vicces ügyességi feladatokban, szem garantáltan nem marad szárazon.

Részletek

Holló a kövön nem marad

Fedezzék fel az UNESCO Világörökség gyöngyszemeként nyilvántartott kis palóc falu, a mesebeli házacskáiról ismert Hollókő tradícióit, népszokásait és gasztronómiáját, s ha csak rövid időre is, de legyenek részesei az alig 380 lelket számláló, összeszokott kis közösség mindennapjainak.

Részletek

Elit alakulat

Induljon speciális bevetésre a cég elit osztaga a festői Domonyvölgyben! Utazzanak katonai csapatszállítón, kússzanak álcaháló alatt, vezessenek tankot és nyolckerék meghajtású ATV-t! A hölgyeknek sem kell kimaradniuk a férfias játékokból, gondoljanak csak G. I. Jane-re! A bátortalanabbak a hadtáp brigád tagjaként járulhatnak hozzá a nem mindennapi küldetés sikeréhez.

Részletek

Irány a vadnyugat

Hagyják maguk mögött a szürke, munkás hétköznapokat és ’lovagoljanak’ vissza a vadnyugat nyers, de romantikus világába! A beöltözés lehetősége, a vadnyugati hétpróba, a western filmforgatás, a line dance tanulás, a tüzesvíz kóstolás és a cowboy főzőverseny sokáig beszédtémául szolgáló élményt garantál. Mindez a Balatonfelvidék páratlan természeti környezetében vár Önökre, hamisítatlan country stílusban, egy tüneményes lovasbirtokon.

Részletek

Vigyázz, Kész, Sör

Ha a sört és a Balcsit legalább annyira kedvelik, mint egymást, ne habozzanak velünk tartani a Balatonra! Aktív programunk nem csak a kézműves sörök rajongóink jelent igazi felfrissülést a nyári forróságban, hanem azoknak is, akik csak most kezdik az ismerkedést a habos italkülönlegességekkel.

Részletek