Belföldi incentive ajánlataink

Téli kenutúra Hévízen

A Hévíz-patakot cseppet sem érdekli a tél dermesztő hidege: mivel a gyógytó forrásai táplálják, hőmérséklete még a legnagyobb zimankóban is eléri a 22-25 fokot. Igazi csapat-összekovácsoló élmény a nyugodt víz fölött lustán gomolygó párafelhőben, kék, rózsaszín és sárga színekben pompázó tavirózsák között, hattyúk, kormoránok és jégmadarak figyelő tekintete mellett evezni. Próbálják ki Önök is!

Részletek

Husky kaland a Mátrában

Husky fogatozás bajnok kutyusokkal, fergeteges hógolyócsata, forralt borozás pattogó tábortűznél, hangulatos télesti séta fáklyák fényével megvilágított mesebeli fenyőerdőben… Mindez az ország tetején, a vadregényes Mátrában, frissen hullott, ropogós hóban, harapható hegyi levegőn, csodálatos természeti környezetben. Ugye, milyen jól hangzik?

Részletek

Penyigétől Panyoláig

Vágjanak neki a ’Szilvaútnak’, ismerjék meg a nagy becsben tartott, aprószemű szilvafajtát, a ’Nemtudom’ szilvát és tapasztalják meg, miért kihagyhatatlan célpont az ízes pálinka, a házi lekvár és az aszalt gyümölcs hazája, Szatmár-Bereg!

Részletek

Végvári kalandok

Induljanak mesés időutazásra a török korba, korhű fegyverekkel, vitéz virtussal, éjszakai fáklyás kazamatatúrával és hamisítatlan középkori lakomával, s tapasztalják meg, hogy Egerbe nem csak a borok miatt érdemes ellátogatni.

Részletek

Élményszüret

Fedezzék fel velünk Palkonyát, a villányi történelmi borvidék ékszerdobozának számító csodálatos kis falut, egy hangulatos élményszüret keretében! Nem fontos, hogy a bor szerelmesei vagy szakértői legyenek, az Önökre váró szüreti mulatságon garantáltan jól fognak szórakozni. Tapasztalják meg, hogy a szüret nem csupán szőlőszedésről szól, hanem komoly csapatmunka is, mely után bűn lenne kihagyni a friss falusi levegőn tett kirándulásokat, a helyi alapanyagokból készített ínyenc fogásokat és a melléjük társított tüzes villányi nedűket!

Részletek

Élmények völgye

Szalajka-völgyi programunkban az erdők csendjét és a patakok zúgását vegyítjük a lipicai lovak patkódobogásával, a Land Roverek és a monsterrollerek dübörgésével, egyszerre kínálva élménydús kikapcsolódást a békés természetkedvelőknek és a heves vérmérsékletű adrenalinhuszároknak.

Részletek

Golf & Gastro

Vonuljanak el a nyüzsgő világtól és tartsanak velünk Zala megye északi csücskébe! Ismerjék meg a pihenés legfelsőbb fokát a Zala folyó gyönyörű völgyében elhelyezkedő, a nyugalom szigeteként is emlegetett resortban, ahol ’ütős’ programokkal és hamisítatlan zalai ízekkel várjuk Önöket!

Részletek

Mint a mókus

Töltsenek néhány felejthetetlen napot az egykori zánkai úttörővárosban, hamisítatlan retro stílusban, emeletes ágyakkal, menza kajákkal, piros nyakkendőkkel, akadályversenyekkel, kirándulásokkal, Balaton-parti tábortűzzel, rengeteg nevetéssel és persze a 12 ponttal, amit minden korabeli pionír kívülről fújt!

Részletek

Tengerre fel!

Ha már unják a sárkányhajózást és a sokszor ajánlott tutajépítést is elcsépeltnek tartják, repüljenek vissza azokba az időkbe, amikor féllábú és kampókezű kalózok hajóztak a hét tengeren! Alkossanak kalózbandákat, szeljék a Balaton hullámait egy igazi kalózhajóval és mérkőzzenek meg egymással a rekeszizmokat is alaposan megmozgató vizes kihívásokban!

Részletek

Balaton anno

Üljenek időgép helyett nosztalgia gőzösre és utazzanak az ország ’nyári fővárosába’ ahogy Balatonfüredet a reformkorban emlegették! Legyenek részesei egy romantikus történelmi kalandnak, kosztümös filmforgatással, lapátkerekes gőzhajóval, Jókai-bableves főző murival, díszmagyarral és abroncsszoknyával!

Részletek

Balaton extrém

Fedezzék fel a Balatont extrém módon! Próbáljanak ki minden őrületet, amit a magyar tenger földön, vízen, levegőben kínálni tud! Ugorjanak ki 4000 méter magasból egy helikopterből, száguldozzanak jetboattal, vitorlázzanak a Balaton legextrémebb hajójával és koronázzák meg a közösen átélt élményeket 1500 méterrel a Balaton felett, egy hőlégballon kosarában pezsgőzve!

Részletek

Balaton retro

Gumimatrac, hűtőtáska a Trabant csomagtartójában, lángos, főtt kukorica, Ötvös Csöpi, na és persze a végtelen víz. Ilyen volt egy nap a magyar tengernél a 70-es, 80-as években. Induljanak nosztalgikus időutazásra egy ’faros’ Ikarusszal és idézzék meg saját vagy szüleik felhőtlen gyermekkori élményeit a Balaton északi partján!

Részletek

Őrség ízzel-lélekkel

Az Őrség tálcán kínálja a varázslatos táj, a népi kultúra és a gasztronómia végtelen élménytárát. Itt nincs medence és szauna, ellenben van bicajozásra csalogató, jó étvágyat keltő friss levegő, madárdaltól hangos erdő és legelésző boci. Lassítsanak le a rohanó világban, gyönyörködjenek a mesés őrségi tájban, próbáljanak ki régi mesterségeket és kóstoljanak családi gazdaságokban készített olyan finomságokat, melyek ízére évek múltán is emlékezni fognak!

Részletek

Etyeki játszma

Fedezzék fel Etyek szépségeit, kultúráját és nem utolsó sorban gasztronómiáját szórakoztató módon, egy játékos ’kincskeresés’ keretében! Borkóstoló a legjobb etyeki pincékben? Pálinkaház-, pezsgőpincészet-, sörmanufaktúra látogatás? Sonkák, kézműves sajtok, házi szörpök kóstolása? Kizárólag Önökön múlik, mekkorát harapnak Etyekből!

Részletek

Az olasz meló

Budapesthez közeli élményprogramunkat a legtöbbek által látott és kedvelt akciófilm, ’Az olasz meló’ ihlette. Száguldozzanak Mini Cooperekkel, legyenek részesei egy fergeteges forgatásnak, kóstoljanak bele Itália gasztronómiájának színe-javába, s bulizzanak, mint a hollywoodi filmsztárok!

Részletek

Rázva, nem keverve

Induljanak titkos küldetésre Ráckevén és legyenek szereplői a saját James Bond filmjüknek! Izgalmas kémjátszma őfelsége, az angol királynő szolgálatában, száguldás bivalyerős sportkocsikkal, bungee jumping helikopterből, mesterlövészet, Vesper Martini… Éljenek át mindent, ami egy James Bond filmben csak megtörténhet!

Részletek

Mini Camel Trophy

Ha már eljátszottak a gondolattal, hogy elindulnak a Dakaron vagy a Budapest-Bamako rallyn, itt a remek alkalom, hogy valóra váltsák álmukat! Land Rover extrém terepvezetés, via rerrata, quad kaland, sziklamászás - mindez egyetlen csomagban, a Vértes csodás erdei környezetében!

Részletek

Túlélőtúra

A hazánk egyik legvadregényesebb táján, a Zemplénben zajló terepjárós túlélőtúrához maximális összetartásra, igazi csapatjátékra lesz szükség! Az extrém kihívások közös teljesítése után tuti nem lesz átlagos, szürke hétfőjük az irodában!

Részletek

Village people

Hagyományok, ízek, csodálatos természeti környezet és egy bűbájos falucska, melynek lakosai örömmel beavatják Önöket mindennapjaikba. Miközben megmérkőznek a helyi erőkkel a vicces ügyességi feladatokban, szem garantáltan nem marad szárazon

Részletek

Holló a kövön nem marad

Fedezzék fel az UNESCO Világörökség gyöngyszemeként nyilvántartott kis palóc falu, a mesebeli házacskáiról ismert Hollókő tradícióit, népszokásait, gasztronómiáját, s ha csak rövid időre is, de legyenek részesei az alig 380 lelket számláló, összeszokott kis közösség mindennapjainak.

Részletek

Elit alakulat

Induljon speciális bevetésre a cég elit osztaga a festői Domonyvölgyben! Utazzanak katonai csapatszállítón, kússzanak álcaháló alatt, vezessenek tankot! A hölgyeknek sem kell kimaradniuk a férfias játékokból, gondoljanak csak G. I. Jane-re! A bátortalanabbak a hadtáp brigád tagjaként járulhatnak hozzá a küldetés sikeréhez.

Részletek

Irány a vadnyugat

Hagyják maguk mögött a szürke, munkás hétköznapokat és ’lovagoljanak’ vissza a vadnyugat nyers, de romantikus világába. A beöltözés lehetősége, a vadnyugati hétpróba, a western filmforgatás, a line dance tanulás, a tüzesvíz kóstolás és a cowboy főzőverseny sokáig beszédtémául szolgáló élményt garantál. Mindez páratlan természeti környezetében, hamisítatlan country stílusban, egy tüneményes lovasbirtokon.

Részletek

Vigyázz, Kész, Sör

Ha a sört és a Balcsit legalább annyira kedvelik, mint egymást, ne habozzanak velünk jönni a Hedon Sörfőzde balatonvilágosi sörhadiszállására! Aktív programunk nem csak a kézműves sörök rajongóink jelent igazi felfrissülést a nyári forróságban, hanem azoknak is, akik csak most kezdik az ismerkedést a habos italkülönlegességekkel.

Részletek